Українські військові витіснили російських десантників, котрі висадилися на Арабатську стрілу на Херсонщині (Оновлено: ні, не витіснили).

Оновлення: за повідомленням групи "Інформаційний спротив", інформація з сайту Міноборони про те, що вже вдалося витіснити окупантів - не відповідає дійсності. Проте їх заблокували.

Звідси:
"""ДОПОЛНЕНИЕ: по данным группы "ИС", распространяемая сейчас МО Украины информация о том, что "россияне отступили", на данный момент (18.00) не соответствует действительности. Увы.

Ситуация выглядит следующим образом. Группа российских военнослужащих численностью порядка 70 чел. прибыли на Арабатскую стрелку в районе села Стрелковое в Херсонской области. Оказавшись, таким образом, в тылу у украинских пограничников и заняв здесь позиции близ газораспределительной станции."""

Ще одним підтвердженням того, що російські війська знаходяться на Арабатській, це те, що МЗС оприлюднило різку заяву про вторгнення Росії

Відео висадки окупантів

Перший варіант повідомлення:

Україна заділа авіацію, Сухопутні війська і десантників. Російські військові відправилися назад у Крим.

Повідомляє сайт Міноборони.

Близько 13.30 на Арабатську стрілку за українським блокпостом поблизу селища Стрілкове висадилося близько 40 десантників без опізнавальних знаків, із російських вертольотів. Військові зайняли газорозподільчу станцію. Тепер їх там вже немає.

Поблизу Стрілкового знаходяться газовидобувні вишки "Чорноморнафтогазу", яку уряд Криму "націоналізував". Було б не погано, аби українські військові взяли усі обєкти цієї компанії під захист.

крим війна херсонщина

Знак гривні
Знак гривні