Раціональні думки з приводу вчорашніх домовленостей: «Пункт про осінні вибори ніхто і ніколи виконувати не збирався»

1 . Перше - Портрет абсолютно, абсолютно і категорично неадекватний. Тобто, ми ж з вами всі прекрасно розуміємо , що він міг абсолютно спокійно виторгувати собі міжнародні гарантії недоторканності і навіть врятувати частину (очевидно , чималу) чесно вкрадених капіталів. Замість цього, Тіло вперлося, аби до кінця року залишитися при владі і погодилося на міжнародне розслідування - що говорить про повну втрату зв'язку з дійсністю. Бо таке розслідування нічого, крім довічного ув'язнення, йому не обіцяє.

2 . Якщо хто думає , що вивезення тонн цінностей в які-небудь Емірати гарантує збереження їх (цінностей) у разі серйозного міжнародного переслідування, він теж не до кінця адекватний.

3 . Жахливо те, що відбувається з народною довірою до політиків. І мені вперше щиро шкода дракошу (трійку лідерів опозиції). Хоча й розумію, що заслужили.

Хлопці, відбулося дуже образливе непорозуміння. Пункт про осінні вибори ніхто і ніколи виконувати не збирався. Люди (ЄС і ОППО ) намітили реальний план виходу з кризи, головна частина якого - перенести владу від Портрета до уряду, керованого новою парламентською більшістю, іншими словами, позбавити Портрет можливості віддавати накази ментам і спецслужбам, а тих - бажання ці накази виконувати.

А ще - не підштовхнути його реалізовувати план розколу. З найвищим ступенем впевненості кажу, що й західні партнери, почувши, що парламент на вимогу народу оголосив імпічмент президенту і вибори в квітні, не стали б вважати це порушенням домовленостей.

Ще менше емоцій викликала б звістка, що народ сам мирно заблокував АП та Міжгір'я і головне тіло змушене було переміститися в Підмосков'я.
На жаль , цей план Майдан не прийняв (ось вона , ціна відсутності у політиків всякого авторитету). Сподіваюся, до непоправних наслідків це не приведе.

Взято з допису у Фейсбуці Карла Влоха

фінал янукович революція

Знак гривні
Знак гривні