Де Янукович, в Арабських еміратах чи Харкові?

Літак президента приземлився в Фуджейра (ОАЕ) повідомляє Еспресо.ТВ з посилання на сайт http://www.flightradar24.com/ , який показує переміщення усіх літаків.

Тим часом у Держдепі США стверджують, що президент України зараз у Харькові. За словами американского урядовця, який побажав залишитись неназваним, в. о. міністра МЗС України Кожара повідомив, що Янукович має там узяти участь "у якійсь зустрічі".

При цьому в США не поспішають називати цей від'їзд втечею з Києва.
На думку американця, в таких подорожах немає нічого дивного, бо для Януковича є звичним після значних політичних кроків відвідувати свою "базу" на сході України.

Як відомо, в суботу у Харкові заплановане проведення "З’їзду депутатів усіх рівнів південно-східних областей України, АР Крим і Севастополя", повідомляє радіо Свобода.

Та у харківському аеропорту кажуть, що президентський ліктак не приземлявся, - повідомили ІТАР-ТАСС у довідковій службі аеропорту.

Між тим Андрій Парубій заявляє, що урядовий квартал повністю під контролем самооборони.

"Нам важливо, і ми вже зараз взяли під контроль увесь урядовий квартал. Сьома сотня Самоборони стоїть у Верховній Раді. У середині ВР від нас призначений комендантом Максим Бурбак", - сказав він.

За словами Парубія, біля ВР знаходиться підрозділ Правого сектору, Кабмін та Адміністрацію президента також охороняють сотні Майдану.

"15 сотня (охороняє) МВС. Ми сказали міліціонерам, що вони всі можуть переходити на бік Майдану. І ми готові, щоб вони разом з нами здійснювали патрулювання, але як символ вони мають надіти жовто-блакитну стрічку – тоді вони з нами, тоді вони служать Майдану", - заявив комендант.

Раніше повідомлялося, що в урядовому кварталі після виводу ВВ і Беркуту залишився підрозділ "Альфа".

А улюбленець Майдану Ляшко вже вніс законопроект про імпічмент президента

В цих умовах варто зберігати спокій і діяти узгоджено із Смообороною, аби не дати привід частинам, які ще зберігають вірність режиму почати кровопролиття.

янукович революція

Знак гривні
Знак гривні