Два активіста, дві справи. Потрібна фінансова допомога і присутність на суді

Допомоги просить сім'я активіста Автомайдану та Дорожньогого контролю Володимира Маралова. Його автомобіль був повністю спалений, самого Володимира підстрелели, зараз він переніс операцію. 7 січня у нього народилася ще одна дитинка. У кого є можливість допомогти матеріально сім'ї Володимира ось його рахунок :

ПриватБанк 5168757252535465 Маралов В.В.

Ця стаття описує його ситуацію

Спалена машина Володимира Маралова

7 лютого об 11.20 в Апеляційному суді міста Києва (Солом'янська, 2А) розглядатиметься апеляція про зміну запобіжного заходу для Дмитра Юрченка (фото в додатку), який був затриманий за перевезення покришок. Історія Дмитра вражає. 24 січня близько 22-00 його зупинили співробітники ДАІ на розі вул. Саксаганського та Льва Толстого.

Правил дорожнього руху він не порушував. Внаслідок огляду авто (міні-автобус на 8 місць) виявили 14-17 покришок. ДАІ попросили Дмитра проїхати до Солом’янського райвідділку, бо начебто аналогічне авто перебуває в розшуку. В результаті, близько 2 години ночі його зачинили в камері зі звинуваченням: «масові заворушення». Відпочатку ДАІшники вводили Дмитра в оману, щоб заарештувати! Суд першої інстанції призначив Юрченку місяць домашнього арешту. Вдома у Дмитра - 2 малолітні дитини: 2008 та 2013 р.н.

Дружина Дмитра у декретній відпустці. Проживають вони в орендованій квартирі. Буквально сьогодні апеляційний суд залишив під вартою Михайла Овсієнка, так само затриманого за покришки, цілком імовірно, що і Дмитра вони випускати не збираються, хоча справа безмежно абсурдна та грубо зшита!

Приходьте на суд, будь ласка! Країна має знати своїх "героїв" - слідчих, прокурорів та суддів, які "шиють" такі ганебні справи!

EvromaidanSOS - ініціативна група для збору інформації про зниклих, затриманих і постраждалих на Євромайданах внаслідок злочинної діяльності влади для подальшого сприяння у наданні цим особам медичної та юридичної допомоги.
Права людини понад усе!
ФБ-сторінка групи www.facebook.com/EvromaidanSOS
Гаряча лінія для повідомлення інформації щодо зниклих, затриманих та постраждалих 068 548 1241, 066 684 9830, 063 337 9573

Знак гривні
Знак гривні