З літаком Януковича робиться щось дивне

Народ у соцмережах слідкує за дивними колами, які робить президентський літак. "Об 11:44 вилетів курсом на Харків. На півдороги розвернувся назад. Зробив над Борисполем вже три кола - і ніби сідає. АПДЕЙТ 13:53 - пішов на 4 додаткове коло, або 5 спробу сісти у аеропорту!!! 14:04 - Не сів! Пішов на 5 додаткове коло! 14:15 - Знову! Пішов на 6 додаткове коло! 14:27 - Пішов на 7 додаткове коло! 14:42 - 8 коло, або 9 спроба посадки! 14:59 - Пішов на 9 коло!!!", - пише у ФБ Віталій Селик

NB Скоріше за все на Борту №1 поломка або розгерметизація. За регламентом літак має полетіти до найближчого аеропорта і випаливши усе пальне, сісти. Борту №1 не означає, що на ньому є президент.

Спостерігати за літаком онлайн можна тут: http://www.flightradar24.com/data/airplanes/ur-aba

PS2 Dmytro Ghila у ФБ допускає, що хвилюватися не варто, бо це лише технічний обліт: "мало летают, сейчас просто тестовые облеты, заход на глиссаду и т.д."

На момент кружляння літака, за повідомленням прес-служби президента, згідно з робочим графіком президент проводив планову зустріч з прем’єром Миколою Азаровим та першим віце-прем’єр-міністром Сергієм Арбузовим щодо соціально-економічного розвитку України у 2014 році.

ОНОВЛЕНО:
15:37 - Борт №1 сів у Борисполі

Знак гривні
Знак гривні