Російський графітчик приїхав до Львова, щоб намалювати великий антисемітський малюнок (фото)

Нещодавно у Львові в районі Підзамче з'явилось антиєврейське графіті "Шалом". На малюнку зображений напис "Шалом", але замість букви "о" намальована алюмінієва баночка з соломинкою, на якій написано "Циклон Б" (газ, яким знищували євреїв у нацистських концентраційних таборах під час Другої світової війни ). Повідомляє Експрес

Поруч написано "Львовский мохито, Умка 2013". Малюнок розташований неподалік від місця, де в роки другої світової війни перебував концтабір. Крім цього художник у центрі міста намалював відомого ведмедика з мультфільму, який викрикує "Слава Україні!".

Цікаво чи з'являться ці малюнки у ЗМІ різних країн, як підтвердження "фашистських" настроїв серед українців?

Умка -це російський графітчик, який малює на націоналістичну та нацистську тематику. Він уже не вперше побував у Львові. Раніше хлопець лишав на стінах ведмедиків із вигуками "Будь белым!", "Русь!". Перед приїздом до Львова Умка побував у Києві де намалював "Stop islam".

Посередині між словами "Стоп" та "іслам" намальований білий ведмедик із базукою, з якої, замість ракети, виглядає свиня. Коментувати свій приїзд та роботи художник відмовився.

Львів львівщина

Знак гривні
Знак гривні