Аристократ Арфуш іде з УТ-1. Дрібничка, а приємно

Заступник генерального директора НТКУ з питань музично-розважальних проектів та міжнародного співробітництва Валід Арфуш залишає телекомпанію. Про це він повідомив у коментарі «Телекритиці» особисто.

«Я написав заяву на звільнення, і завтра, 11 червня, мій останній робочий день», - сказав пан Арфуш.

Залишити НТКУ Валіда Арфуша спонукала, за його словами, «більш цікава» пропозиція від потужної телевізійної медіа групи, яка надійшла півроку тому.

«Тепер я зрозумів, що прийшов час, аби займатись улюбленим для мене напрямком», - впевнений він. Однак про нове місце роботи Валід Арфуш пообіцяв розказати «Телекритиці» пізніше.

Хто змінить пана Арфуша на НТКУ, поки що невідомо. У коментарі «Телекритиці» він сказав, що домовився з керівництвом, що як тільки буде призначена людина на його посаду, він передаватиме їй усі справи та консультуватимете.

«Найбільший досвід, який я отримав на НТКУ - це людський. Адже я познайомився з роботою такою великої державної компанії. Я би сказав, що я дізнався про іншу Україну, яку я раніше не знав. Було багато всього хорошого зроблено - і «Євробачення», і «Євроньюз», - сказав він.

Нагадаємо, Валід Арфуш був призначений заступником генерального директора НТКУ з питань музично-розважальних проектів та міжнародного співробітництва у березні 2010 року.

«Телекритика»

Про аристократів у нинішній владі читайте тут

Валід Арфуш, ТОП-менеджер державного телеканалу

телебачення медіа арфуш

Знак гривні
Знак гривні