Рекордна кількість пожертв ТЕКСТАМ від читачів

У квітні ТЕКСТИ зібрали рекордну суму пожертв від своїх читачів - 3650 грн. Це майже половина місячного гонорарного фонду. Після скорочення бюджету від грантодавців ми звернулися з листом до читачів, котрі час від часу жертвують нам невеликі суми. І результат не забарився.

Ми продовжуємо шукати й інші джерела фінасування ТЕКСТІВ зокрема робимо інфографіку на замовлення, читаємо лекції та працюємо з потенційними грантодавцями.

«Дякуємо, що ви з нами!», "Дякую за вашу працю", "Привіт народ, сподіваюся, що ви будете тримати і далі свій рівень", - прочитали ми у повідомленнях про переказ коштів.

Ми вдячні усім за допомогу. Ваша підтримка надихає нас і далі готувати цікаві статті та вселяє віру, що наша країна зміниться на краще. Дякуємо!

*******

Сайт TEXTY.org.ua існує в тому числі і завдяки пожертвам читачів

Якісна і нерозважальна журналістика, яка працює в інтересах публіки, потребує затрат і в принципі не може бути прибутковою. Але натомість вона є суспільним надбанням, як, наприклад, чиста вода. Тому фінансова підтримка кожного з вас дуже важлива для нас. Звертаємося з проханням здійснити пожертву на підтримку ТЕКСТІВ.

Якщо ви здійснили пожертву, повідомте будь ласка нам на адресу texty.org.ua (равлик) gmail.com Це потрібно для того, аби ми могли відзвітувати вам, куди витратили зібрані кошти

Як можна перерахувати кошти:

EugeneLakinsky(НА)gmail(КРАПКА)com - наш рахунок на ПейПел;

ЛікПей

096 551 68 93 - гроші на рахунок можна слати і на телефон - це Київстар, телефон тільки для збору пожертв, зв'язатися з нами можна по емейлу texty.org.ua @ gmail.com

U336801545841 - наш гаманець у гривнях на ВебМані

редакційне

Знак гривні
Знак гривні