Куди піти? Різдвяні концерти: з 10 по 15 січня.(ОНОВЛЕНО 11.01)

Вихідні закінчилися, але новорічні свята тривають. Куди піти, аби відчути атмосферу Різдва? Великі сайти афіш часто не повідомляють про дійсно цікаві культурні події, у їхньому фокусі галасливий несмак. Ми зробили невеличку підбірку заходів на яких буде затишно і по-українському.

Подаємо в хронологічному порядку:

ОНОВЛЕНО 11.01

12 січня року 18-00
Будинок Художника, вул. Артема 1-5
Авторські та традиційні колядки до різдвяних свят.

Організатори: http://www.sci.in.ua/

Хорова капела юнаків та хлопчиків «Дзвіночок»
Цей хор має величезну кількість шанувальників і збирає переповнені концертні зали не лише в Україні, але й далеко за її межами. За час існування «Дзвіночок» виступав у кращих концертних залах, де йому стоячи аплодувала глядацька аудиторія Києва, містУкраїни, Росії, Чехії, Словаччини, Німеччини, Польщі, Болгарії, Австрії, Італії, Нідерландів, Бельгії.

Росава - співачка, що не боїться експериментів зі стилем, від поп-року, дитячих колискових до етно-джазу та world-music.
В програмі Різдвяного концерту: старовинні колядки та авторські пісні про зиму, поєднання вокальної ніжності та бурхливого потоку інструментальної джазової імпровізації.

Тарас Чубай – традиційні колядки Львівський автор-виконавець, рок-музикант та композитор. Лідер гурту «Плач Єремії» (керівник, автор музики і текстів, вокаліст, музикант). За роки своєї творчої діяльності, написав понад 100 пісень та видав 11 музичних альбомів.

Вартість вхідних квитків 80-120 грн
Замовлення квитків
095-371-01-07
067-464-18-16

13 січня 19.00
Національна філармонія
„Нині в нас Різдво”

Серед інших співає НІНА МАТВІЄНКО,

У програмі – колядки і щедрівки

Вартість квитків - 45-90 грн. Та квитки вже майже розкупили, залишилися лише місця на балконі.

14 січня, 17.00
Музей Гончара
Новорічний вечір Етнографічного хору “Гомін”

Колядки, щедрівки та ліричні пісні виконуватимуть хор“Гомін”, ансамбль “Криниця”, чоловічий гурт “Козаки” та музики – родина Вербовецьких. Нагадаємо, що хор "Гомін" аматорський.

15 січня 20.00
Концерт-хол FREEDOM
Концертна шоу-програма «ЩАСЛИВОГО РІЗДВА» від ансамблю "Українські барви"

Вже традиційно, вокально-інструментальний ансамбль «Українські Барви» підготував яскравий різдвяний подарунок усім, хто прагне відчути неповторну атмосферу різдвяного дійства у затишній атмосфері концерт-холу FREEDOM.

Колядки, щедрівки, народні та авторські мелодії, пісні, інструментальна музика, відомі світові різдвяні хіти, твори М. Леонтовича, М. Скорика, В. Барвінського, Й. Баха в оригінальному аранжуванні колективу - усе це стане можливо почути лише в одному концерті, а також танець та багато сюрпризів.

Вартість квитків 100 – 400 грн.

культура музика різдво відпочинок

Знак гривні
Знак гривні