Майдан під ЦВК: Міні онлайн-репортаж. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

18:49 Знову почався мітинг біля ЦВК. На даний момент Беркуту більше ніж мітингувальників, - передає наш кореспондент. Але кількість людей зростає, пів години тому було близько 400 людей. Організатори закликають поширюваи по соцмережах заклики приходити на мітинг.

14:50 "По першому сказали щоб люди не порушували закон і не йшли на площу Л.Українки", - пише користувач Твітеру @lizardfrozm Кращої реклами і не потрібно

12.36 Зявилися нові меми: Тетяну Засуху і Віктора Пилипишина, котрих вважають виниими у фальсифікаціях на своїх округах протесчтуючі називають Тетяна Сосуха тта Віктор Перепишем. На відміну від образ міліціонерів, кумедні призвиська негативних персонажів це правильно.

12.09 Одна з виступаючих, котра приїхала з Кіровограда, почала ображати міліціонерів, котрі стоять на площі, переходячи на особисті образи. На нашу думку такі вситупи тільки школять досягненню мети.

11.35 На мітингу поблизу ЦВК зібралося близько семи тисяч людей, - повідомляє кореспондент ТЕКСТІВ. Частина стоїть на площі, частина кружляє навколо. Видно багато прапорів УДАРУ, трохи менше Батьківщини і ще менше Свободи. Оратори закликають людей залишатися біля ЦВК, до того часу поки не буде проведений чесний підрахунок голосів у проблемних мажоритарних округах і не покарані винні у фальсифікаціях: судді, члени комісій, міліціонери, кандидати котрі організовували фальсифікації. Виступаючі повідомляють, що до Києва мають прибути протестувальники з регіонів, є перші повідомлення про затримання автобусів. Паралельно з виступаючими міліція оголошує попередження, що мітинг не законний , вимагає розійтися і погрожує застосувати силу
За планом організаторів наступний мітинг має початися сьогодні о 18.00

протест цвк вибори-12 київ фальсифікації

Знак гривні
Знак гривні