Сайт Медведчука поставив на своїй головній сторінці лого ТЕКСТІВ. Естетичні почуття редакції глибоко ображені

Вчора ми зайшли на веб-сайт медведчуківського руху «Украинский выбор». Побіжний огляд матеріалів сайту не приніс нічого нового: лише підтвердив репутацію «агенту впливу» Кремля. Ось перелік тем: позаблоковість, федералізація, референдумізація, засудження євро бюрократів тощо.

Але зліва на головній сторінці розташовані іконки інших мережевих ресурсів, десь половина з яких – «дочки» УВ в соціальних мережах. Але є тут і цілком незалежні медії – наприклад, конкурент Владометра slovoidilo.ua, естетський kinozval.com, довідковий ukrstor.com, закинутий власником Occupy Ukraine, антиукраїнський alternatio.org Андрєя Ваджри і… наші Техту. Нас це добряче шокувало.

Звісно, ми не могли не зателефонувати за номерами, вказаними на новоствореному інформаційному ресурсі. Було чутно, що на тому кінці телефонного кабелю шумить чималенький офіс. Після нетривалих перемовин пафосно-позитивна «жєнщіна» передала трубку головному редактору сайту Ірині Чудрі (принаймні так ми розчули прізвище у телефонні слухавці).

Начальниця веб-ресурсу розповіла, що мережеві ресурси, лого яких красуються фактично на титулці її сайту «обрані редколегією».

Це не перша подібна провокація Медведчука. Свого часу на його сайті було розміщене лого руху «Відсіч», що викло сумяття у лавах громадських активістів.

Очевидно якийсь феесбешний спец по інформаційних провокаціях гордиться своїм винаходом: "Додати ложку меду у бочку з лайном і сподіватися, що не так тхнутиме".

Це якась дитяча поведінка: козиряти дружбою з тими, хто про тебе навіть не чув.

Наше ставлення до Медведчука однозначне: політичний труп (на своїх бордах він схожий на зомбі). Ми вважаємо, що правоохоронці мали б почати судове переслідування Медведчука, його діяльність на посаді голови Адмінстрації Кучми дає для цього достатньо підстав. Ми дивуємося безпринципності найманих працівників, котрі отримують зарплату з його рук.

медведчук провокація

Знак гривні
Знак гривні