В Одесі інтернет-тусівка збереться на щорічний баркемп

17-19 серпня в Одесі відбудеться 3-я міжнародна конференція OdessaCamp 2012, яка присвячена бізнесу в інтернеті, онлайн-маркетингу та соціальним медіа.

Очікується, що зїдуться більше 300 підприємців, топ-менеджерів компаній, програмерів, журналістів та маркетологів.

У трьох паралельних тематичних секціях: «Стартапи та мобільні додатки», «Комунікації 2:0», «Бізнес 2:0 та суспільство» - 34 доповідача з України, Росії, США та Білорусі поділяться досвідом створення стартапів, інноваційними методиками та інструментами нового покоління для ведення бізнесу.

Зокрема, венчурний практик, засновник десяти стартапів, серед яких Epsilon Games, Fotki.Com Ігор Шойфот (Сан-Франциско, США) у своїй презентації розгляне основні канали зростання стартапу. Колишній віце-президент департаменту технологій City Group Вадим Чердак (Нью-Джерсі, США) розповість, як, коли, скільки і чи треба взагалі шукати допомогу венчурних фондів та «бізнес-ангелів».

Власник креативного digital-агентства Nordic Agency AB (Москва-Стокгольм) Леонід Бугайов виступить з доповіддю: «Бізнес без дротів: мобільні технології у вас на службі». А юрист та бізнес-тренер Олександр Славський з Одеси розкриє слухачам нюанси реєстрації бізнесу за межами України.

Конференція в форматі баркемпу відбудеться в будівлі Національної академії зв’язку.

Участь у конференції - 250 грн.

Довідка: OdessaCamp - щорічна тусівка інтернет-діячів, була заснована у 2010 році. Організатор – компанія Netocrat Communication (м. Одеса). В минулому році баркемп зібрав близько 300 учасників з України, Росії та інших країн.

інтернет

Знак гривні
Знак гривні