Денис Олєйніков продає Prostobook i Prostoprint і думає чи не відкрити готель у Хорватії

Український інтернет-підприємець Денис Олєйніков має намір продати свої компанії Prostobook i Prostoprint.

Про це він повідомив на власній Facebook-сторінці, зазначивши, що Prostobook протягом двох тижнів з вірогідністю 99% буде продано новому власнику. Пояснюючи причини такого кроку, Денис сказав, що вимушена еміграція не дозволяє оперативно керувати бізнесом, що впливає на його розвиток.

Як відомо, після скандального захоплення офісу Prostoprint підрозділом УБОП у вересні минулого року, Олєйніков був змушений покинути Україну. Спочатку Олєйніков стверджував, що його замовила Банкова через друк футболок «Спасиби жителям Донбаса…», а останнім часом він наполягає, що в нього напередодні Євро-12 хотіли забрати розкручений сувенірний бізнес.

Хоча мотиви не суттєві, важливо, що в підприємця ні з того ні з сього силовики вирішили «віджати» бізнес. Тепер він організовуватиме робочі місця в іншій країні.
За кілька місяців після того обидва сервіси змогли відновити свою роботу, проте, схоже, Денис так і не зміг налагодити оперативне керівництво ними з Хорватії, де він зараз проживає.

Після продажу своїх основних активів Денис має намір взяти відпустку та подумати, чим займатись далі. За його словами, він може зайнятись електронною комерцією з центральним офісом у Латвії, або навіть відкриє власний ресторан чи готель.

Чимало любителів поговорити про політику в інтернеті сприймали Олєйнікова, як нового політичного вождя, але він просто відстоював свій бізнес. І впертість з якою він це робив достойна поваги.

За матеріалами Інфопорн

міліція скандал олєйніков еміграція хорватія. бізнес

Знак гривні
Знак гривні