На Полтавщині депутат райради купив собі ціле село і виганяє людей з їх будинків. Під обладміністрацією наметове містечко.

Під Полтавською дерадміністрацією жителі села Соколова Балка разом з активістами Демократичного Альянсу з розбили наметовий табір і вимагають зупинити місцевого нардепа, який розвернувся у селі Соколова Балка Новосанжарського району Полтавської області.

Депутат райради Замула привласнив, ні не кусок землі, а увага!

приміщення сільради, водонапірні башти, дитсадок, сільський клуб, 6 одноповерхових будинків, пам’ятник Шевченку та один 16-квартирний будинок, з якого виселяють мешканців.

Замула, якому явно зірвало дах від безкарності, не зважає на приписи прокурора, рішення сільради – він вважає себе понад законом. Селян він б’є, нищить урожаї, погрожує. Люди залякані.
«Ми зайшли до приміщення облдержадміністрації, щоб зустрітися з губернатором та передати йому наші вимоги. Нам сказали, що можуть записати на прийом до губернатора Удовіченка на 1 листопада, але ми залишаємося чекати. Ми будемо чекати тут, доки губернатор до нас не вийде», - говорить Василь Гацько, голова Демократичного Альянсу організація котра взялася допомогти селянам.

Міліція перешкоджала активістам перебувати у холі адміністрації, але це не заважає чекати губернатора, сидячи на карематах – стільців в холі лише 4. «Наметовий табір стоятиме доти,доки губернатор Полтавської області не виконає наших вимог. Демократичний Альянс оголосив безстрокову акцію протесту», - говорить Гацько.

протест полтавщина

Знак гривні
Знак гривні