Флеш-моб до Дня Незалежності 15-00 біля Головпоштамту твого міста

24 серпня незалежній Україні- 20 років. Це той вік, коли вже багато сформовано, і багато ще можна змінити. Вік, коли обирається шлях. Що потрібне Україні в День Незалежності? Казенні промови і бутафорські шоу? Чи щирі побажання від людей, для яких Україна –важлива, які несуть її в собі і творять її майбутнє?

Україні - 20! Це той вік, коли слово і приклад можуть допомогти стати на правильний шлях. Привітай Україні, і скажи їй, чого ти їй бажаєш, .якою її бачиш.

Привітай Україну і поділись побажаннями зі співвітчизниками.
Це просто зробити:

● Напиши побажання до 20-ліття України в своєму блозі, ЖЖ, Facebook чи на власному сайті
● Подобається своє побажання? Розішли його друзям, колегам, знайомим - і надішли в газети, на радіо і телебачення!
● Напиши побажання до дня народження на великому аркуші паперу - і сфотографуйся з ним! І фото розмісти в усіх фото-ресурсах та соцмережах
● Відео-побажання - це насправді просто! Запиши 60-секундне відео-привітання мобільним телефоном/відеокамерою/фотоапаратом і розмісти на YouTube, Bigmir.Video, … та на сторінках “Україні - 20!” у соцмережах!

Тисячі людей вітатимуть Україну з 20-літтям! Стань одним з перших!

24 серпня - разом відсвяткуємо наш День Незалежності

Ø Вдягаємо святковий одяг, вишиванки.
Ø Малюємо цифру «20» на руці, обличчі, одязі чи папері.
Ø Збираємося о 15.00 біля головної пошти нашого міста, містечка чи села, щоб разом заспівати гімн України і обмінятися побажаннями.

Адже Україна - це всі ми.
Привітаймо її з днем народження і зробімо світлішим її шлях!

http://www.facebook.com/pages/%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96-20/252902174739323?sk=page_getting_started(сторінка «Україні-20!»)

Зв'язок – poshta@dobrovol.org

Увага!Акція “Україні - 20!” є громадською ініціативою, покликаною об’єднати українців у День Незалежності і допомогти їм сформувати спільне бачення майбутнього. На акції вітається українська символіка - прапор, герб та гімн. Використання іншої символіки не допускається.

Ідея акції належить Руху добровольців “Простір свободи”, а її втілення стало можливим завдяки підтримці багатьох небайдужих спільнот і людей по всій країні.

"Простір свободи" закликає поширити цю інформацію по усіх можливих каналах.

акція

Знак гривні
Знак гривні