У Львові 22 червня не билися, в Донецьку шахтарі спалили радянський і нацистський прапори (ФОТО)

Цього разу у Львові день пройшов мирно. До міста не зважаючи на свої обіцянки не приїхали Кернес з Добкіним, не приїхали комуністи з інших міст України і СНД. Нічим особливим не відзначились і "Євреї проти Гурвіца".

Що на це вплинуло сказати важко: чи гостра реакція суспільства, чи влада злякалася і подумала, що передала куті меду (в сенсі провокації 9 травня не так відвернули увагу виборців Сходу від проблем, як роздратували інших), чи Янукович зрозумів, що насправді він не контролює ситуацію.

Львівяни ж цього разу теж поступили більш розумно: замість того, аби битися вийшли з фотографіями закатованих НКВС земляків.

Цього разу більшість ЗМІ повідомляли про Донецьк, де двоє шахтарів на вершині терекону спалили прапори СРСр і Нацистської Німеччини.

Львів

Львів

Львів

Донецьк. Горить радянський прапор

"Ми - двоє українців із Донецької області. Сьогодні, коли 70 років тому розпочалася бійня, що розв'язали дві сатанинські сили: одна - з Москви, інша - з Берліна, ми солідарні з рішеннням ОБСЄ. У ньому обидва кровожерливі режими визнані винуватими в цій бійні", - заявили шахтарі.

Сайт TEXTY.org.ua існує завдяки пожертвам читачів.

Фінансова підтримка кожного з вас дуже важлива для нас. Звертаємося з проханням здійснити пожертву на підтримку ТЕКСТІВ.

Наш рахунок на ПейПел: ykarchev@gmail.com

Наш гаманець у гривнях на ВебМані
U336801545841

Рахунок на BitCoin: 12A3CXQop4ofhJWTmdfffC1m2F5vVu1Wq1

Гроші на рахунок можна слати і на телефон
096 551 68 93

- це Київстар, телефон тільки для збору пожертв, зв'язатися з нами можна по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com

Якщо ви зробили пожертву, то просимо повідомити нас по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com і вказати, на яку платіжну систему ви переслали кошти

донеччина львівщина Друга світова

Знак гривні
Знак гривні