В Криму біг-борди про «20 років автономії» замінили на біг-борди про «День Соборності». Проросійські організації злобляться

Напередодні Дня Соборності рекламні носії в кримській столиці, що нагадували сімферопольцям про святкування 20-річчя Кримської автономії, змінили на привітання президента Віктора Януковича з наймолодшим державним святом країни - Днем соборності. Відоме проросійське видання «Новый регион» обурюється, що сам бігборд з текстом «Автономній Республіці Крим 20 років» провисів всього кілька днів.
Нагадаємо, 20 січня на півострові відзначили 20-річчя відтворення Автономної Республіки Крим.

«Новий регіон» також цитує представників радикально проросійських організацій, які не в захваті від святкування Дня Соборності. «Минуле святкування Дня соборності продемонструвало, що Віктор Янукович може закінчити так само, як і Леонід Кучма», -
заявив «Новому Регіону» Геннадій Макаров, керівник харківської громадської організації «За культурно - мовну рівноправність».

«Виступ Віктора Януковича на ТБ на честь цьогорічного Дня соборності показує, що радники штовхають його на шлях державної підтримки націоналістичних рухів і партій, проти програми ПР в захисті інтересів більшості регіонів, їх історії, їх культури, потреб і потреб населення. Після того, як у якості прикладу було названо русофобських і недієздатна керівництво УНР, маріонетки у окупувала країну Німеччини (насправді керівництво УНР підняло повстання і скинуло Гетьмана Скоропадського, котрий опирався на німецьку армію - ред), не доведеться дивуватися можливого в майбутньому відзначення річниці акту про відновлення української державності (під керівництвом Степана Бандери) у Львові 30 червня 1941, куди ОУНівці проникли в складі диверсійних батальйонів «Роланд» і «Нахтігаль» (авангарду німецько-фашистських військ) », - злобиться Макаров.

За матеріалами «Новый регион»

Знак гривні
Знак гривні