Новий тренд: влада почала копати під людей Ющенка

Контрольно-ревізійне управління (КРУ) виявило фінансові порушення "Укрспецекспорту" на 800 млн грн. Про це на прес-конференції в Кабінеті міністрів заявив глава КРУ Петро Андрєєв, передає кореспондент РБК-Україна. За словами П.Андрєєва, такі результати перевірки фінансової діяльності підприємства в 2008-2009 рр. При цьому, "Укрспецекспортом" були створені компанії з якими проводилися дані фінансові махінації. "Встановлені порушення у розмірі близько 800 млн грн. В основному це ті гроші, які підприємство розкидало на офшорні компанії" - зазначив П.Андрєєв.

О, новий тренд! Біло-сині,нарешті, взялися за ющенківців. А то все юлічкіних та юлічкіних пресують. Звісно, може це месидж безпосередньо Бондарчуку, щоб той кидав оцю єрунду через суди поновлюватися на посаді.

Цікаво, що паляться тільки ті схеми на яких вже заробляти не планується. Мабуть замість згаданих офшорів створені нові. А от наприклад щодо харчування військових, то минулого тижня Верховна Рада дозволила армії укладати угоди на наступний рік з постачальниками харчових послуг без тендеру. Звісно ж тільки з тими, хто харчував раніше, у 2009-2010. Це як німці, які колгоспів у 1941 не руйнували, бо дуже зручно було саме в той спосіб визискувати українське село. Мабуть, тому й проти Юлі такі смішні попридумували статті. Бо ж якщо виставити щось серйозніше, то це означатиме засвітити фактичну відсутність змін у схемах сьогодні.

Ющенк і Бондарчук

Джерело http://olarhat.livejournal.com

репресії

Знак гривні
Знак гривні