На Майдані розбирають паркан, там влада проведе концерт на честь Дня Злуки

На Майдані розбирають і складають у вантажівку паркан, котрим декілька дняв тому оголодили половину площі біля монументу Незалежності. Повідомляє Білозерська.

Як повідомляє прес-служба Януковича на Майдані Незалежності "киян та гостей столиці чекає концертно-розважальна програма, а в районах міста відбудуться різноманітні культурно-мистецькі заходи – концерти, зустрічі з громадськими діячами та ін.

Урочистості з нагоди Дня Соборності України також пройдуть в усіх регіонах. У них візьмуть участь керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування".

"У містах та інших населених пунктах буде організовано документальні фотовиставки та експозиції, проведено круглі столи, конференції та інші тематичні заходи. Увечері у великих містах пройдуть концертно-розважальні заходи", - повідомляє прес-служба.

"Організатори заходів з нагоди Дня Соборності України та 92-ї річниці проголошення Акта Злуки УНР та ЗУНР переконані, що святкування сприятиме єдності українського суспільства, громадян різних національностей, поглядів, регіонів проживання навколо ідеї зміцнення державності, а також забезпечення стабільної внутрішньополітичної ситуації в Україні", - сказано у повідомленні.

Також сьогодні в Києві зявилися біг-борди з привітанням Януковича із Днем Злуки.

Безумовно, якби не анонсований на 22 січня мітинг опозиції, то всього цього б не було.

Це означає, що влада боїться акцій протесту.

Та не залежно від причин, навіть нинішній гарант не уникнув традиційного для усіх прездентів України крену в право. Першим цю зміну поітив відомий електоральний географ Олексапндр Кірєєв аналізуючи для ТЕКСТІВ результат місцевих виборів.

майдан

Знак гривні
Знак гривні