Секс-скандал, нові подробиці: засновник WikiLeaks спеціально рвав презервативи і відбив чужу подружку

Жінки, з котрими Джуліан Ассанж займався сексом, стверджують, що він спеціально рвав презервативи.

Обидві жінки, з якими близько спілкувався в Швеції Ассанж, стверджують, що не звернулися б до поліції, якщо б він погодився пройти перевірку на ВІЛ. З обома жінками Ассанж займався сексом без презервативів, незважаючи на те, що обидві висловили бажання їх використовувати. За законодавством Швеції відмова надягнути презерватив дорівнює згвалтуванню.

Марк Стівенс, адвокат Ассанжа, заявив, що вже після контактів з жінками його підзахисний здав аналізи на ВІЛ та інші захворювання, що передаються статевим шляхом, які показали, що вона не інфікована.

Але незважаючи на це, в недавньому минулому засновника сайту WikiLeaks є епізоди, які можуть похитнути його підтримку серед жінок, так і чоловіків теж.

Наприклад, прибувши до Швеції 11 серпня, Ассанж в цей же день почав розважатися негожим чином, стверджує його соратник. Той запросив Ассанжа на вечерю до стокгольмського ресторану "Бейрут". На вечері був присутній сам представник WikiLeaks у Швеції зі своєю дамою, а також подорожуючий по Скандинавії американський письменник з супутницею-англійкою.

З самого початку, заявив американський письменник, Ассанж вів себе по-хамськи. Коли письменник запропонував Ассанжу примірник своєї нової книги, яка отримала хороші відгуки, Ассанж сказав: "Не трудіться, я її тільки викину". Після цього Ассанж і зовсім став ігнорувати американця, зосередившись лише на його дамі.

"Він вів себе так, як ніби вона була самотня і сама по собі, хоча для нього мало бути очевидно, що ми були разом", - поскаржився ображений американець.

Коли жінка вийшла на вулицю покурити, Ассанж приєднався до неї. "Минуло 45 хвилин, але вони все не поверталися. Тоді я пішов подивитися, в чому справа. Вони стояли на вулиці неподалік від ресторану дуже близько один до одного, і Джуліан шепотів їй щось на вухо", - розповів американець. Але навіть будучи поміченими, Ассанж і англійка не повернулися до ресторану.

Решта учасників бенкету покинули ресторан у зв'язку з його закриттям на ніч. Американець озирнувся, побачив Ассанжа, який йшов під руку з його дамою, і запитав його, що відбувається. Тоді Ассанж зайняв класичну бійцівську позу, піднявши кулаки... Переночував письменник на самоті.

Не минуло й тижня, як Ассанж вступив у близькі відносини з обома жінками, що звинувачують його тепер в неналежній поведінці сексуального характеру.

Вже два дні по тому він, як стверджується, "згвалтував" першу з них. Презерватив він одягнув тільки у відповідь на її прохання, та й той порвав - причому, впевнена ця жінка, Ассанж зробив це спеціально. Інша жінка визнала, що Ассанж спочатку зайнявся з нею сексом в презервативі, але на ранок вона прокинулась, виявивши що Ассанж займається з нею сексом вже без захисного засобу.

Адвокат Ассанжа стверджує, що заяви жінок не заслуговують довіри, та й інтерес шведської влади до даної справи "вельми незвичайний".

Нагадаємо, 16 грудня Джуліан Ассанж вийшов на волю після дев'ятиденного перебування під вартою в Лондоні.

ТСН

Джесіка-Софія Вілен стверджує, що Ессандж переспав з нею без презерватива

секс-скандал Wikileaks

Знак гривні
Знак гривні