У Януковича впали на мороз. Акімова вважає, що вчора протестували віруючі УПЦ МП

Частина вимог мітингувальників під Верховною Радою була від релігійних організацій.

Про це заявила перший заступник глави адміністрації президента Ірина Акімова.

Відповідаючи на питання, наскільки, на її думку, обґрунтованими є вимоги підприємців, які мітингували під Верховною Радою, Акімова сказала, що частина цих вимог була від релігійних організацій.

"Наші співробітники виходили до людей, питали, які проблеми. Зокрема, це були вимоги від релігійних організацій відмовитися від ідентифікаційного коду", - заявила вона.

"Це питання буде врегульоване, тому що такого роду питання - більше технічні, і техніка рішення була знайдена", - зазначила Акімова.

Як відомо, на зустрічі представників малого та середнього бізнесу з депутатами від Партії регіонів мова йшла про те, що головні вимоги підприємців стосуються питань, пов'язаних зі спрощеною системою оподаткування, адмініструванням податків, повноваженнями податківців щодо перевірок, а також з пенсійними внесками.

Цікво, чи вірить Акімова в те, що говорить? Можливо Янукович теж не в курсі, що за мітинг був учрора. Це цілком можливо, адже чимало наших політиків живуть у вигадані реальності.

Домашнє завдання: якщо у когось телевізор приймає ОРТ, подивіться, як там висвітлюють протести підприємців, можливо їх усіх теж приписують до "православних"?

протест

Знак гривні
Знак гривні