Дапашлі вони!. 16 листопада проти влади виступлять підприємці і наймані працівники. (ОНОВЛЕНО 15.11)

ОНОВЛЕНО 15.11

Завтра у спільному мітингу підприємців, профспілок та громадськості на Майдані Незалежності візьме також участь Всеукраїнське об’єднання ветеранів.

Нинішня влада проявляє фантастичні здібності у виконанні своєї передвиборчої обіцянки об"єднати країну.

Плануючи винести на наступний пленарний тиждень засідань Верховної Ради проекти Податкового і Трудового кодексу, Регіонали змусили обєднатися усіх, хто протестує проти нововведень влади. Так, 16 листопада до Києва з"їжджаються не лише підприємці з усієї України, але й наймані працівники.

Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України, Конфедерація незалежних профспілок України та Громадянський рух «Відсіч» виступили зі спільним зверненням до Президента, Верховної Ради і Прем’єр–міністра України, в якому заявили про неприйнятність прийняття обох кодексів та пообіцяли в разі їх прийняття розгортати протести й консолідувати народ з усіх регіонів проти тих, хто голосуватиме за ці антинародні документи.

16 листопада підписанти звернення о 9.00 розпочнуть мітинг на Майдані Незалежності, після чого колоною підуть до Верховної Ради.

До них збираються приєднаються і противники законопроекту "Про мови в Україні", які також виступлять проти Податкового і Трудового кодексів.

Зараз також ведуться переговори про долучення противників законопроекту "Про мови в Україні" до спільних чи узгоджених дій на ці дні, оскільки народний депутат України В. Колісніченко озвучив плани Партії регіонів винести на наступний пленарний тиждень і цей законопроект.

Мітинги і акції протесту плануються також по всій країні від Львова до Луганська.

В соціальних мережах поширюються заклики до усіх незадоволених владою вийти на мітинг в цей день і сказати Януковичу і Ко: "Дапашлі ви!"

самоорганізація протест

Знак гривні
Знак гривні