Кум Путіна Медведчук учетверте змінив партію. Відповідатиме за покращення відносин з Росією і СНД

Проросійський політик, колишній голова адміністрації президента Кучми й екс-голова СДПУ(о) Віктор Медведчук офіційного оголосив про приєднання до партії “За життя”, яку очолює нардеп Вадим Рабинович.

Про це повідомила у “Фейсбуці” прес-служба політика, який є кумом президента РФ Володимира Путіна і членом гуманітарної групи ТКГ щодо переговорів на Донбасі.

Приєднання Медведчука до партії Рабиновича було обставлено як результат голосування телеглядачів за обрання діячів, відповідальних за різні напрямки (у даному випадку – відносини з Росією та Донбас).

“Я підтримую програму, цілі і завдання партії «За життя» – партії миру і творення, яку, переконаний, підтримають і мільйони українців. Я приймаю пропозицію Вадима Рабиновича і щиро дякую йому і всім, хто висловив мені довіру, проголосував за мою кандидатуру”, – ідеться в заяві Медведчука.

“Мир на Донбасі, відновлення відносин з Російською Федерацією та країнами СНД – ось ключові завдання, які стоять перед Україною, перед усіма нами. Так, завдання непрості: ми повинні навчитися слухати і чути всі регіони, ми повинні навчитися вести переговори і шукати компромісні рішення”, – заявив Медведчук, якого називають провідником політики Путіна в Україні.

Процес “великого обміну” полонених між Києвом і ОРДЛО наприкінці 2017 року формально почався із зустрічі Віктора Медведчука в Москві з Путіним та патріархом РПЦ Кирилом. Також повідомляли, що Медведчук регулярно зустрічається з кумом у Криму.

У разі потрапляння до виборчого списку партії “За життя” Медведчук має великі шанси стати народним депутатом (з огляду на високі рейтинги партії).

Востаннє він був членом парламенту ще в червні 2002 року.

Джерело: "Новинарня"

медведчук путін політика

Знак гривні
Знак гривні