Сенцов відповів Зеленському: Я хочу ходити проспектом Бандери, а не Сталіна

Сенцов побажав перемоги українцям у новому році. На відміну від Зеленського, екс-в'язень Кремля дуже добре розуміє що повернення територій, справжній мир, та й взагалі існування України можливі, лише якщо ми переможемо у конфлікті із Росією.

"У наступному році я бажаю Україні та її громадянам не тільки повернення в’язнів, але і найголовнішого. Того, без чого неможливе не-появлення нових полонених. Того, без чого неможливе не-появлення нових загиблих. Того, без чого неможливе повернення наших територій та настання справжнього миру. Я бажаю усім нам одного – перемоги! Тому що без неї у нас немає майбутнього. Тому що без неї ми не будемо мати свою країну"

Колишній бранець Кремля також зауважив, що йому не байдуже, як називаються вулиці у його місті: "Я хочу ходити проспектом Бандери, а не Сталіна", - а також розмістив портрет Степана Бандери, 111-та річниця від дня народження якого відзначається сьогодні.

Підбиваючи підсумки, Сенцов наголосив, що минулий рік був для нього дуже важливим, як і для більш ніж сотні заручників і військовополонених, які повернулися до своїх родин і до своєї країни. "Я дуже радий за усіх визволених та нескінченно вдячний тим, хто боровся та виборов нашу свободу. Дякую вам усім!" - зазначив він.

Колишній бранець Кремля також запевнив, що ніколи не забував про тих, хто ще залишається у неволі, та говоритиме про них на усіх рівнях, доки останній полонений не повернеться додому.

сенцов зеленський

Знак гривні
Знак гривні