Обшук у квартирі Антіна Мухарського

У квартирі на Подолі, що належить українському митцю – письменнику, актору та музиканту Антіну Мухарському(Орест Лютий), і яку він здає в оренду – у ніч на 13 грудня відбувся обшук, що тривав п'ять годин.

У відеозверненні на Facebook митець повідомив деталі:
«Сьогодні вночі у мою квартиру на Подолі, яку я здаю в оренду, увірвалися люди в масках і бронежилетах і, виламавши двері, не пред’явивши жодних документів – рішення суду або постанову прокуратури, – поклали на підлогу обличчями донизу чотирьох людей. Вилучивши у них мобільні телефони і всю комп’ютерну техніку», – повідомляє слова Мухарського "Главком".

«Зараз мої юристи і мої представники проводять розслідування цієї справи, цього кричущого випадку, коли в країні починається справжнє беззаконня і в будь-яку квартиру і навіть до вас, тих, хто дивиться це відео, можуть увірватися представники так званих силових структур», – наголосив Мухарський.

Не виключено, що обшук відбувся через допис Мухарського 12 грудня у Фейсбук: він у доволі жорсткій формі виступив на підтримку підозрюваних у вбивстві Шеремета ветеранів. Серед іншого, Мухарський процитував перероблений вірш часів Януковича: "«Спасибо жителям Кривбасса за президента-3.1415...дараса»

кампанія лютий реванш

Знак гривні
Знак гривні