Ворог обстріляв позиції ЗСУ під Новогригорівкою (супутникові знімки)

Близько 8-ї ранку з боку окупованого населеного пункту Біла Кам’янка розпочався обстріл обладнаних неподалік Новогригорівки опорних пунктів підрозділів Об’єднаних сил зі станкових протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру, який тривав пів години.

Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає, повідомив речник Міноборони Максим Праута.

Для того, щоб краще уявляти, в яких умовах відбуваються бойові дії, до стандартного повідомлення для преси ми додаємо супутникові знімки місцевості від GoogleMaps. Нагадуємо, що цей сервіс нещодавно оновив свої знімки Землі і на них видно позиції ЗСУ і російської гібридної армії. Знімки орієнтовно річної давнини. На них можна побачити розташування найближчих українських опорних пунктів (саме їх, імовірно, обстрілювали російські окупаційні сили), а також місце, звідки ворог (найбільш імовірно) вів вогонь.

Загальна ситуація: блакитним показані опорні пункти ЗСУ, а червоним - укріплення російських військ, які знаходяться в Білій Кам'янці.

Загальна карта. Клікніть, щоб побачити в більшому розмірі

Позиція №1, російські окупаційні війська

Російські окупаційні війська, Біла Кам'янка

Позиція №2, опорний пункт ЗСУ

Позиція №3, ЗСУ



Нагадаємо, що в іншому нашому матеріалі можна познайомитися із супутниковими знімками й розташуванням сил на місцевості поруч із Золотим, де відбувається розведення сил.


TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

карта війна знімок

Знак гривні
Знак гривні