Кириленко закликає Авакова припинити залякування активістів Відсічі: зараз не 2013 рік

Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко закликав міністра внутрішніх справ Арсена Авакова припинити переслідування та залякування проукраїнських активістів з громадської організації «Відсіч».

“Переслідування проукраїнських громадських активістів руху “Відсіч” тривають: знову затримання у різних містах! Звертаюся до Національної поліції та міністра Арсена Авакова як громадянин, бо як член уряду уже звертався: припиніть ці акції залякування, зараз же не 2013 рік”, - написав віце-прем’єр.

У свою чергу рух “Відсіч” на сторінці у Facebook повідомив, що поліція у п’ятницю, 19 квітня, затримала активістів у Рівному та Києві за поширення інформації про кандидата в Президенти Володимира Зеленського.

“Починається в колгоспі новий ранок, і підземна Аваківська гвардія затримує двох волонтерок за - поширення інформації про Зеленського в метро, станція Хрещатик”, - йдеться, зокрема, в повідомленні.

У Рівному, за даними “Відсічі”, поліція затримала ще двох волонтерів, які поширювали інформацію про Зеленського.

Раніше співробітники поліції двічі затримували в Києві активіста організації «Відсіч» Леоніда Овчаренка, який агітував проти Зеленського.

Укрінформ

Нагадаємо, як було в 2013. Також нагадаємо, що Аваков зберіг цінних фахівців з "беркуту" у своєму відомстві

протест

Знак гривні
Знак гривні