У суботу, 2 грудня, відбудеться благодійний ярмарок на потреби сиріт та людей похилого віку

Протягом 25 років кожної першої суботи грудня Міжнародний жіночий клуб Києва (IWCK) від імені міжнародної спільноти міста організовував масштабну благодійну подію, щоб домогти українцям. Цього разу ярмарок відбудеться в НСК «Олімпійський», з 10-00 до 17-00, за адресою Вел. Васильківська 55

Подія у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/137545470336624/

У 2016 році Благодійний Ярмарок IWCK зібрав 3 400 000 гривень. Ці кошти були спрямовані на допомогу сиротам, людям похилого віку, дітям з особливими потребами та вимушеним переселенцям зі сходу України. Із зібраних коштів було надано 17 грантів та підтримано 7 особливих ініціатив (прес-конференція організаторів зі звітом відбудеться 23 листопада о 14.00 в інформаційному агентстві «Укрінформ»).

За традицією, Ярмарок проходитиме у такий спосіб:

- посольства іноземних держав продаватимуть на своїх стендах національні страви та традиційні продукти (зокрема, продукти національної гастрономії та напої). Вже 43 посольства підтвердили свою участь.

- Буде також продаватися одяг та побутові прилади, декор, книги та багато інших речей - нових або таких, що були у використанні, проте зберігають гарний стан.

- Ярмарок супроводжуватиметься культурною програмою (національна музика та танці ) з усього світу.

- Діти матимуть можливість взяти участь у різноманітних майстер-класах та іграх у спеціально облаштованому Дитячому куточку.

- Відвідувачі зможуть спробувати удачу у Великому Raffle / Лотереї і виграти цінні призи, такі як авіаквитки, подарункові сертифікати до ресторанів та готелів, посольські кошики та багато інших приємних речей.

Вартість вхідного квитка: 80 грн для дорослих, 20 гривень для пенсіонерів та дітей 6-18 років.

Усі кошти, зібрані на Ярмарку, будуть спрямовані на благодійність.

Міжнародний жіночий клуб Києва – це неурядова неприбуткова організація, створена 1992 року групою жінок з інших країн, що проживають в Україні. На сьогоднішній день організація налічує більше 250 учасників з понад 59 країн світу, зокрема, об'єднуючи представників дипломатичного корпусу, акредитованого в Україні; жінок та чоловіків, які працюють у культурних та бізнесових спільнотах та дружин дипломатів і бізнесменів.

благодійність

Знак гривні
Знак гривні