Жахливе відео пожежі у тайванському аквапарку

За фото можна зробити обґрунтоване припущення, що ж призвело до катастрофи, у якій постраждали сотні людей: за секунди до вибуху у повітрі було розпилено порошок, який легко займається. Після цього порошок загорівся через використання піротехніки.

Далі все йшло за сценарієм вибухів на виробництві борошна або цукрової пудри - легкозаймиста речовина у суміші з повітрям створює аналог "вакуумної бомби".

Оновлено: для спецефекту у повітрі було розпилено так звану пудру холі (holi powder), зроблену з підфарбованого рисового борошна

За попередніми повідомленнями - щонайменше 431 чоловік отримав поранення й опіки різного ступеня тяжкості в результаті вибуху в аквапарку тайванського міста Сіньбей.

Пожежа сталася в суботу ввечері на дискотеці в парку водних атракціонів "Басянь" (Formosa Water Park) у рамках фестивалю фарб Color Play Asia. Повідомляється, що в повітрі вибухнула якась порошкоподібна речовина, яка саме - поки не встановлено.

У той же час відомо, що під час подібних вечірок відвідувачів аквапарку прийнято поливати різнокольоровими фарбами, які у великих кількостях розпилюють у повітрі перед головною сценою, де проходить музичне шоу.

відео катастрофа

Знак гривні
Знак гривні