Печерський Суд дозволив Арбузову забрати вкрадені гроші. На черзі зняття вини з Януковича?

Печерський суд зняв арешти з рахунків одного із найвідданіших помічників Януковоча. За дивним збігом обставин, незадовго до цієї події в Києві (з 17-го по 19-те листопада) побував сам Арбузов, поки що інкогніто. До сих пір, за невеликий мішок з грошима, прокуратура і суди готові піти на все.

(Вся ці історія була б неможливою, якби ГПУ не допомогала суду - див. оновлення нижче )

Варто зазначити, що І.Ю. Фомін, представник Арбузова є працівником адвокатської контори, що свого часу захищала під часу суду Юрія Луценка - радника президента Порошенко.

Після низки феєричних рішень: серед них по харьківським Гепі і Допі, по Арбузову та по підозрюваним у розстрілі людей на Майдані, після бездіяльності прокуратури - очікуємо від "українських судів" рішення про виправдання Януковоча та його найближчих посіпак.

Насправді, складається враження що навіть "сміттєва люстрація" не допоможе цій системі, напевне вкрай знахабнілі "слуги народу" дочекаються ліхтарної.

Оновлено: За інформацією від Ю. Бутусова, за період з 21 по 24 листопада, коли не діяла заборона, Арбузов встиг вивести великі суми грошей з вказаних рахунків, йомовірно 200 млн. грн. Із нових деталей справи випливає, що головним винуватцем цієї ситуації (і багатьох інших) є не Печерський Суд - а Генпрокуратура, що з травня не спромоглася зробити Арбузова навіть підозрюваним по справі, а зараз "розіграла" партію в піддавки і дозволила вивести гроші. Завтра, 30 листопада, в 12-00 на Майдані відбудеться акція за притягнення до відповідальності В. Яреми, який керував ГПУ останні пів-року.

суд прокуратура корупція

Знак гривні
Знак гривні