Бойовики атакують Луганський аеропорт танками й ГРАДами

Оновлено: за повідомленнями місцевих, позиції бойовиків в 17:20 два рази обстріляв Су-24. На місця обстрілу горить два об'єкти - ймовірно це техніка терористів (на фото).

Попереднє повідомлення:

Протягом дня бойовики ведуть масований наступ на аеропорт Луганська, який перебуває під контролем українських силовиків.

За інформацією "Української правди", яку повідомив один із солдатів, що перебувають в аеропорту. "Іде масований наступ", - сказав він. "Удень ішов обстріл із двох танків і з мінометів. Це було о першій годині дня й о третій годині дня у вівторок", - водночас розповів Українській правді співрозмовник в АТЦ.

"Була інформація, що переміщалося 2 установки ГРАД БМ-21", - розповів співрозмовник. У той же час співрозмовник УП, що перебуває в аеропорті, на запитання, чи використовують бойовики проти них установки "ГРАД" станом на 17:20, відповів: "Усе застосовують. Авіації немає".

Водночас, сайт Ліга повідомляє що бій почався о 13й годині дня, по нашим військовим з "Граду" було зроблено 2 залпи по 6 ракет ". Терористи потрапили в головну будівлю аеропорту, яка на цей момент горить.

В ході бою українські десантники знищили машину з боєприпасами бойовиків.

війна аеропорт луганськ

Знак гривні
Знак гривні