У Донецьку - спроба палацевого перевороту

Ватажок горлівських бойовиків Ігор Безлер на прізвисько "Бєс" намагався захопити владу в Донецьку.

ДНР: будівлю МВС у Донецьку захопив "Бєс" під час спроби перевороту
Як повідомляє РИА Новости з посиланням на представника прем'єра "ДНР" Олександра Бородая, Безлер захопив будівлю ГУМВС у Донецьку.

"Ігор Безлер на прізвисько "Бєс" зі своїм загоном захопили будівлю УВС. Наразі проходить антитерористична операція, і в разі опору терористи будуть знищені", - додав співрозмовник агентства.

Він також розповів, що "генеральною прокуратурою ДНР" вже порушено кримінальну справу за статтею "Незаконне захоплення влади".

Нагадаємо, прес-служба МВС повідомила, що вдень у вівторок терористи почали штурм будівлі ГУМВС України, міліціонери на чолі з генералом Костянтином Пожидаєвим забарикадувалися в будівлі УВС і тримають оборону. При цьому, з боку міліції є загиблий міліціонер, ще 7 поранено.

Редакція з подивом дізналася що в Донецьку начебто до сих пір є про-українська міліція, про яку рапортує МВС. Нагадаємо, під час захоплення адмінбудівель та подальшої протиправної діяльності бойовиків ДНР, донецька міліція не втручалася і не виконувала своїх прямих обов'язків. Більша частина особового складу відкрито перейшла на сторону терористів і є зрадниками.

Один із найбільш кривавих терористів - Бєс(Бєзлєр)

донбас війна тероризм

Знак гривні
Знак гривні