Батальйон Айдар звітує про звільнення міста Щастя

1) В результаті наземної операції протягом 14 червня звільнене від терористів місто Щастя, що входить до Жовтневого району м. Луганська. Фактично можна сказати що батальйон «АЙДАР» з бою захопив частину Луганська. Першим з усіх підрозділів МО, що беруть участь у АТО!

2) З боєм врятовані від підриву і розміновані два стратегічних моста через річку Сіверський Донець.

3) У другій половині дня була відновлена ​​українська влада в Новоайдарському районі Луганської області. Над мерією знову піднято прапор України. Над райвідділом міліції прапор піднімали самі міліціонери, після чого виконали Гімн України.

4)Спільними діями помстилися за збитий літак: авіація допомагала розбивати доти терористів. Батальйон кришив їх на землі. За підсумками зачистки Щастя достовірно знищено більше 58 терористів (підрахунок триває), поранено більше 100, решта розпорошені. Батальйон втрат не мав. Поранено четверо. Два важких і два легких. Стан поранених на сьогодні у лікарів занепокоєння не викликає, важкі евакуйовані для подальшого лікування.

командир батальйону,

На офіційній сторінці батальйону можна знайти список потреб і рахунки, на які можна надсилати гроші на обладнання і захист для бійців.

Відеорепортаж про батальйон він Насті Станко:

Знак гривні
Знак гривні