Маріуполь перейшов під повний контроль сепаратистів

Сьогодні остаточно зрозуміло, що проукраїнські сили залишили місто. Вчора увечері була повністю виведена частина №3057 Національної Гвардії (нагадуємо, місяць тому ця частина відбилася від сепаратистів).

Свідки повідомляють, що в частині залишилося два БТРи, а мародери виносять з приміщень ящики і вантажать на свої машини. Сподіваємося, що це не боєприпаси чи зброя - хоча після вчорашнього випадку, коли на вулицях була залишена БМП з повним боєкомплектом і на ходу, ми не будемо дивуватися нічому.

Олег Ляшко, який перебуває десь у тих місцях, повідомляє що більшість міліції повтікали з місць роботи і забрали з собою оргтехніку. Залишається невідомою доля начальника МВС Валерія Андрущука, який відстрілювався до останнього, але якого викрали терористи.

Підтвердилася інформація про те, що під час бою під будинком МВС від куль снайперів загинуло щонайменш шестеро українських патріотів. Детальну спробу реконструкції того, що вчора відбувалося у Маріуполі, можна прочитати тут: https://www.facebook.com/tsenenko.k/posts/632674086824732

На цей момент терористи готуються до захоплення аеропорту міста Маріуполь.

Фото: Крістофер Міллер

донбас війна

Знак гривні
Знак гривні