У Харкові рашисти знову побили прихильників України. Жилін і Топаз - на місці, і керують діями сепаратистів.

Декілька сотень злочинців з георгіївськими стрічками вибігли із захопленої будівлі ОДА та напали на громадян, які прийшли з українськими прапорами під Харківську ОДА, на знак протесту щодо захоплення будівлі сепаратистами.

Спочатку в людей з українською символікою почали кидати камені, петарди та пляшки. Після цього, їх розбили на декілька дрібних груп і почали бити палицями, трубами та бітами. Фактично, український мітинг був розігнаний. На цей момент прихильників України дуже мало. Відео нападу.

Міліція, яка присутня на площі, практично не втручалася щоб зупинити побиття людей. Нагадаємо, сьогодні вранці Арсен Аваков збрехав, що будівля ОДА начебто звільнена від захопників.

Після побиття людей на площі перед ОДА був помічений веселий і усміхнений Євген Жилін - оголошений у розшук лідер організації "Оплот", яка вбивала та калічила активістів Євромайдану та організовувала тітушок на виїзди у Київ. Він спокійно підходив на відстань у декілька метрів до шеренг міліціонерів, почував себе дуже впевнено і розслаблено.

Також, сьогодні харківським активістам стало відомо, що Топаз - один із командирів тітушок у Києві, знаходиться у захопленій ОДА, і координує діяльність сепаратистів.

Знак гривні
Знак гривні