Центральна влада не контролює Луганськ - там знову штурмом взяли ОДА (ОНОВЛЕНО 13:29)

10 березня 13.29 Людину, яка підняла український прапор над ОДА "гвардійці" зловили і повели в міліцію. Проросійські мітингарі під скандування "Росія, Росія!" знову вивісили над Луганською ОДА російський прапор. Однак згодом поруч з триколором з"явився флаг України, - деталы на Українській правді

Також повідомляється, що лідер проросійських активістів затриманий

10 березня 11.30 Над ОДА знову український прапор, губернатор Болотських виконує свої обовязки.

У ФБ курсує інформація. що "російський цирк" аби перейти через кордон використовує "дірки" через яких переправляються нелегали. Начебто цьому сприяють місцеві регіонали. Оскільки кордон довгий, а схема проїзду нелегалів давно налагоджена, то швидко наші пркордонники зупиняти на кордоні російських найманців не можуть. Нагадаємо, це лише розмірковування з ФБ.

Центральна влада не контролює Луганськ і кордони з Росією - cьогодні там знову штурмом взяли ОДА, вивісили російський прапор. Приїхала дуже велика кількість російських автобусів. Місцеві князьки: Єфремов, Клінчаєв, Харитонов + начачальнік СБУ Третяк (друг Януковича), якого пан Наливайченко залишив на посаді, активно сприяють нагнітанню ситуації.

У ході мітингу протестувальники захопили будівлю ЛОДА та увірвалися до кабінету губернатора Михайла Болотських. Є інформація , що його змусили написати заяву про відставку. Крім того , голови ОДА обіцяли випустити з будівлі цілим , але при цьому провести його по "коридору ганьби" - про це повідомляє кореспондент "Східного варіанту"

Перед цим молодики з бітами та в масках - учасники мітингу - напали на людей, що вийшли відзначити ювілей Тараса Шевченка.

Відзначимо , що на флагштоку біля адміністрації мітингувальники підняли прапор РФ і прапор Перемоги.

У цей момент на площі знаходиться близько 10 тис. людей, присутні міліціонери не можуть забезпечити правопорядок. Самі правоохоронці пояснюють , що не можуть заарештувати всіх активістів.

Люди на площі співають гімн Росії.
 
За даними на 14.20 Михайло Болотських таки підписав заяву про відставку. Документ зачитали мітингувальникам . В даний момент люди чекають " виходу" вже екс -губернатора , який не утримався на своєму новому посту і тижня.
 
Через кілька хвилин Болотських таки вивели через чорний хід. Як повідомляє кореспондент "Східного варіанту" , при цьому , його страшно штовхали. Пізніше його вивезли з місця на міліцейській машині.

Знак гривні
Знак гривні