Ілларіонов: Путін не збирається зупинятися у Криму. У вас залишається 2 дні на прийняття рішення

Андрій Ілларіонов, усі прогнози якого стосовно Росії за останній час виявилися вірними, вчора у прямому ефірі Шустер-лайв прямо заявив, що Україна має два варіанта: не чинити спротив і втратити все ( в тому числі незалежність), або чинити спротив і зберегти незалежність (при цьому втратити, принаймні на якись час, Крим)

Він стверджує, що жодних дипломатичних рішень не буде - Путін не збирається домовлятися, тому що зараз продовжується розгортатися 3-х етапний план Кремля по підкоренню України. На першому етапі - це анексія Криму (практично завершена), на другому - заворушення у Південно-Східній Україні з подальшим введенням туди російських військ, на третьому етапі - окупація Києва і повна втрата Україною своєї незалежності.

За оцінкою Ілларіонова, Захід вже зробив усі дипломатичні ходи, на які був готовий, - і ці ходи не справили на Путіна жодного враження, і не змусили зупинитися (це підтверджує подальша ескалація подій у Криму та подальше перекидання значної кількості російських військ - яких на півострові уже не менше ніж 30 тисяч)

У понеділок відбудеться наступне - Держдумою Росії буде легалізовано приєднання Криму, і в цей же момент "зелені чоловічки" перетворяться на регулярні частини російської армії. Буде розгорнуте російське ППО та підготовлена артилерія, важка техніка для подальшого просування військ.

Путін не збирається зупинятися у Криму - таким є головний меседж Андрія Ілларіонова. "У вас є два варіанти - "чеський" в 1938 - відмовитися від боротьби і втратити незалежність, або "фінський" у 1939 - обрати збройний спротив, втратити частину території але зберегти незалежність"

Насамкінець Ілларіонов процитував слова Вінстона Черчілля: "Коли необхідно було обирати між війною і ганьбою, вони обрали ганьбу. Але зрештою отримали і ганьбу, і війну одночасно."

Схоже на те, що політичне керівництво України до останнього не хоче вірити у такий розвиток подій, і сподівається на допомогу від заходу, та дипломатичні методи.

Однак, станом на сьогодні, 08 березня 2014 року аналіз ситуації показує, що сценарій Андрія Ілларіонова стає все більш імовірним.

крим війна україна росія

Знак гривні
Знак гривні