Нова влада спалює критичні матеріали, цензурує веб, та замикає на себе грошові потоки

Отже, обличчя змінилися - стара система діє. Як ви добре розумієте самі, з Майдану розходитися не можна. Якщо стара опозиція/нова влада негайно не почне кроки до зміни системи - її необхідно зносити, як знесли Януковича.

Вчора відбулися перші ганебні спроби цензури матеріалів, що містили критику на адресу Тимошенко та БЮТу.

Так, охорона сцени на Майдані вилучила у волонтерки, що займалася поширенням інформаційного бюлетню "Хроніка поточних подій", частину накладу - 12 тис. примірників, та спалила його. Це сталося через чесний опис подій в той вечір, коли Майдан виступив проти угоди підписаної трьома лідерами.

На сайті "Лівий Берег" зняли матеріал про акцію протесту, яка вчора пройшла під ВР - на ній противники повернення Юлії Володимирівни у політику пропонували їй зайнятися чимось іншим, і склали список вимог до нової влади, які необхідно негайно запроваджувати.

Не менш небезпечний сигнал надійшов від нашого кореспондента, що спілкувався з підприємцями. Вони стверджують, що "нова влада" вже замкнула на себе нелегальний грошовий потік, який пов'язаний з конвертаційними центрами - як відомо, струнку ієрархічну систему по отриманню прибутків під час переведення коштів у готівку збудував екс-голова податкової Клименко. Навіщо пропадати добру? - тепер відповідальним за збір коштів і передачу вже новій владі буде, за нашою інформацією, Андрій Ігнатов, діючий заступник голови податкової служби "з донецьких".

Знак гривні
Знак гривні