Бойкот товарів від Партії Регіонів діє - у Олійника істерика

Безглуздими діями від божевільних людей назвав бойкот один із провідних спікерів регіоналів Володимир Олійник. Висновок - цей економічний метод тиску справді діє.

Олійник, який є одною із найбільш видатних потвор у нашому політикумі - вже досить давно не дружить з логікою, а головною мотивацією його заяв та дій є політичне виживання. Так само сталося і з коментарем щодо бойкоту.

"Опозиція позбавляє прибутків не бізнесмена. Вона позбавляє людей заробітної плати, надходжень до бюджету. Це треба бути божевільним, щоб закликати до таких речей", – сказав регіонал в ефірі "5-го каналу".

(Крім всього іншого, із слів Олійника походить, що бізнеси регіоналів є неприбутковою доброчинністю, всі доходи яких йдуть на заробітну платню - ред.)

Наразі, ініціатива по бойкотуванню товарів від ПР найширше розгорнулася у Львові та Києві, також серйозним ударом по "регіональним" банкірам став відтік коштів з депозитів контрольованих ними банків, лише на початку грудня їх банки втратили до 5 млрд гривень.

Надалі, ефективність бойкоту буде ставати все більш сильною, для цього необхідно збільшувати кількість людей, які його підтримують. Багато матеріалів про бойкот можна знайти на сторінці однієї із декількох спільнот у Фейсбуці, присвячених бойкоту. Сторінку вже підтримали більше 50 тисяч користувачів.

Нагадуємо, крім списку товарів і торговельних марок які варто бойкотувати, є навіть спеціальний додаток для смартфонів (Андроїд), який дозволяє по штрих-коду швидко визначити, чи варто купувати той чи інший товар.

бойкот протест

Знак гривні
Знак гривні