Ще одна класна ініціатива - саморобний великий телеекран на Грушевського

Без партій і без керівників - активісти самостійно зробили і встановили на барикаді декількаметровий екран, для того щоб показувати новини іншій стороні - вевешникам та міліціонерам.

Пише один із авторів ідеї:
"Чим останні два дні займалися: будували тєлєвізор для Внутрішніх Військ на Грушевського.
...
Далі методом попередніх проб і помилок прийшли до того, що будувати доведеться непросту інженерну конструкцію з плівкою зворотньої проекції, на подобі кінескопу в старих тілівізорах. Таку щоб стояла, і вітрів не боялась."

Майстри з 32 сотні самооборони (Косів) виявилися геніями бензопили і шруповерта. За декілька годин учора спорудили супермега-конструкцію.
Першого лютого у екрану було перше випробування, поки що без сильного звуку.

"Сьогодні був пробний показ новин (декілька годин) для бійців внутрішніх військ. Вони нас глушили постсовєцькими маршами і попсою, але картинку більш-менш бачили. Фоткали на тєлєфон і переговорювались.
Гранатами не жбурляли, прожекторами не світили, в атаку не кидались.

Завтра врахуємо помилки і спробуємо підсунутися поближче (прямо на передову)

... Ми запустили наш тєлєвізор і він працює. Але тепер — найскладніше, поставити це на потік. Щоб він постійно працював, мені одному не було потрібно там весь час чергувати, щоб все функціонувало і не просило їсти.

Подивимося чи завтра це вийде, мені як мініму будуть потрібні відповідальні люди, готові чергувати біля комп’ютера, і слідкувати за факапами. "

Знак гривні
Знак гривні