Система розвалюється: дайджест подій революції, 25 січня (постійно оновлюється)

18:03 Президент Європейського парламенту Мартін Шульц не виключає заморожування банківських рахунків та запровадження візових обмежень для українського керівництва, у разі застосування сили проти учасників акцій протесту.

16:16 Лідери опозиції вирушили на переговори до Януковича. Нагадаємо, увечері 23 січня на Майдані народом було прийнято рішення припинити переговорний процес.

15:56 Надважлива новина! У Львівській та Івано-Франківській областях показали приклад, як потрібно створювати справжні органи народовладдя

15:35 "Протестуючі увійшли до сесійної зали Полтавської облради!

15:19 За інформацією Костянтина Усова, Янукович збирає регіоналів сьогодні на 16-00 в приміщенні АП. Заїзд машин буде з вулиці Лютеранської

14:31 Українська асоціація власників зброї проведе сьогодні закриту нараду, присвячену подіям в Україні

14:05 Надійшло повідомлення, що у Вінниці громадяни зайняли приміщення обласної ради та обласної адміністрації. На цей момент громадяни захопили будівлі ОДА у 10 областях України, ще в двох областях триває облога.

13:51 Віталій Кличко виступив із зверненням до депутатів від ПР усіх рівнів писати заяви про вихід із партії (дуже правильний крок, для того щоб система продовжувала сипатися). Також, він звернувся до силовиків та суддів

13:25 Десять тисяч доларів винагороди обіцяють активісти Автомайдану за інформацію, яка допоможе знайти їхнього лідера Дмитра Булатова.

13:15 Роман Федорович Сеник сьогодні помер у лікарні. Його було дуже важко поранено бойовою кулею Блондо 22 січня на вулиці Грушевського. Вічна пам'ять.

13:02 Чернігівські активісти зайняли будівлю обласної державної адміністрації. Міліцію випустили по створеному коридору

12:31 Протестувальники з "Спільної Справи" безперешкодно зайшли в приміщення Міненерговугілля, щоб показати - за їх словами - що Янукович не контролює ключових установ.

10:32 Священник молиться за мир між кордоном спецпризначенців та барикадою на Грушевського

Фото: Reuters

Знак гривні
Знак гривні