Громадянин Голубченко збрехав про велику кількість дзвінків від киян із скаргами на Євромайдан

Схоже, що в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко - такий самий патологічний брехун, як і Микола Азаров. Для того, щоб знайти причину для можливого розгону Євромайдану, цей чиновник не соромиться придумувати повні нісенітниці.

6 січня громадянин Голубченко заявив що "у call-центр КМДА надходить багато дзвінків зі скаргами на незручності, викликані масовими акціями на Майдані. Влада зобов'язана реагувати на такі звернення ...."

Давайте перевіримо твердження нешановного чиновника (власника розкішного маєтку, побудованого на чесно зароблені копійки на державній службі) за допомогою одного із підрозділів КМДА, сайту call-центру, на якому реєструються як скарги по телефону, так і ті, що надіслані інтернетом.

За останній тиждень з'явилося лише 2 (прописом, дві) скарги на Євромайдан, за дивним співпадінням - саме 6 січня, в день заяви Голубченка, із на диво схожим, трохи суржикомовним стилем написання.

Хоча, за неперевіреними даними, відомство Голубченка збирається збільшити статистику, наприклад за допомогою вчителів та інших бюджетників, що начебто будуть дзвонити в call-центр.

У будь якому випадку, буде цікаво подивитися на динаміку змін - якщо кількість скарг справді різко збільшиться, значить відомство Голубченка таки "нагинає" бюджетників, щоб вони дзвонили в call-центр.

Знаючи патологічну схильність чиновників до брехні, наводимо скрін-шоти сайту, станом на 14:00 7 січня 2014 року:

загальна кількість скарг на цій території за місяць, лише дві з них стосуютьтся Євромайдану

перша скарга на Євромайдан

... друга скарга, по стилю схоже що писала одна й та ж людина

*******

Важлива складова бюджету інтернет-видання TEXTY.org.ua- пожертви читачів

Якісна і нерозважальна журналістика, яка працює в інтересах публіки, потребує затрат і в принципі не може бути прибутковою. Але натомість вона є суспільним надбанням, як, наприклад, чиста вода. Тому фінансова підтримка кожного з вас дуже важлива для нас. Звертаємося з проханням здійснити пожертву на підтримку ТЕКСТІВ.

Якщо ви здійснили пожертву, повідомте будь ласка нам на адресу texty.org.ua (равлик) gmail.com Це потрібно для того, аби ми могли відзвітувати вам, куди витратили зібрані кошти

Як можна перерахувати кошти:

EugeneLakinsky(НА)gmail(КРАПКА)com - наш рахунок на ПейПел;

096 551 68 93 - гроші на рахунок можна слати і на телефон - це Київстар. У Київстару з'явилася можливість перевести гроші з телефону на кредитну картку. Телефон тільки для збору пожертв, зв'язатися з нами можна по емейлу texty.org.ua @ gmail.com

Євромайдан чиновники

Знак гривні
Знак гривні