В 4 години ранку беркут з особливою жорстокістю розігнав #євромайдан

До двох тисяч "бройлерів" у касках напали на тисячу людей, що були на майдані, в основному це молодь і студенти, багато дівчат. Є десятки поранених. Били і тягнули в автозаки жінок і чоловіків, навіть тих що втратили свідомість. У Михайлівському соборі забарикадувалося декілька десятків людей, за якими полює беркут - так само, як в часи монгольської навали.

Подробиці з відео, фото і свідченнями очевидців знаходяться в цьому матеріалі УП. Депутати від опозиції намагаються визволити затриманих з Шевченківського відділку.

Дуже важливо! Якщо нічого не робити вже зараз, ніяких виборів 2015 року не буде. Головне - вийти завтра в 12 годин на акцію в Києві, яка мусить стати дуже масовою.

Дуже важливо! Не піддаватися спокусі мститися за допомогою сили - у них її значно більше, і вони лише цього чекають. Лише ненасильницькі, масові акції непокори здатні змінити цю владу.

Дуже важливо! Серед цілей блокування має обов'язково бути КМДА. Не забуваємо, що саме підлеглі Попова подавали в суд на заборону акцій протесту і звернулися до міліції про зачистку Майдану, який "заважає встановлювати йолку". В той час як київрада є нелегітимною, а сам Попов - спецпризначенець від Януковича, фактично гауляйтер Києва.

Барикадою на Михайлівському люди намагаються захиститися від Беркуту

Ресурси

Євромайдан протест

Знак гривні
Знак гривні