Кандидат-невдаха жорстоко помстився своїм виборцям (ОНОВЛЕНО: НІ, НЕ ПОМСТИВСЯ)

Оновлено 18:10 06.11.12 року: оновлена інформація про ситуацію з дорогою в Рибчинцях знаходиться за цим лінком: http://texty.org.ua/pg/news/editorial/read/41035

Оновлено 06.11.2012 року. За повідомленням Gazeta.ua інформація про переорану дорогу виявилася недостовірною. Це змогла встановити знімальна група телеканалу 1+1, яка виїжджала на місце подій.

У випадку, якщо інформація від знімальної групи 1+1 (про те, що побудована дорога не була знищена) є достовірною, ми приносимо вибачення герою публікації Петру Юрчишину.

Продовження історії: http://texty.org.ua/pg/news/editorial/read/41035

Оригінальний текст новини:

В окрузі №13 на Вінниччині, де переміг кандидат від Батьківщини Микола Катеринчук, відбулася подія що претендує на звання найкращого анекдоту цієї виборчої кампанії.

Повідомляють наші кореспонденти з міста Хмільник:

Кандидат-невдаха Петро Васильович Юрчишин (прихований висуванець Партії Регіонів) зробив здавалося, для перемоги геть усе. Він є власником маслозаводу, мережі аптек, та великим орендарем землі. Відповідно, через орендні паї та ціни на молоко він має великий вплив на селян.

Однак, навіть щедре засівання електорального поля гречкою не допомогло Юрчишину - він програв.. ні, навіть не програв а був вщент розгромлений на цих виборах (з відривом у 50 тисяч голосів). Напевне саме від такого результату у директора підприємства "Візит" зірвало дах.

По-перше, він не соромиться при зустрічі з селянами погрожувати економічними санкціями, наприклад заявляє що "я вам зроблю жирність у молока!" (тобто, буде приймати молоко за більш низькими цінами).

Але справжня трагікомедія відбулася в селі Рибчинці, де Юрчишин почав під вибори робити для селян дорогу. Після того як стали відомі результати голосування, він наказав працівникам за допомогою грейдерів знищити все, що було побудовано. Тепер замість дороги у Рибчинцях - "переоране поле".

вибори-12

Знак гривні
Знак гривні