Онлайн-прогноз результатів виборів у Верховну Раду

Агенція RAM 360 та сайт «Тексти» пропонують вашій увазі незвичний онлайн-інструмент, за допомогою якого можна моделювати результати виборів у Верховну Раду. Справжню ціну кожного відсотка підтримки виборця відтепер можна побачити на власні очі.

Ваш голос, а також голоси ваших рідних, друзів та колег можуть змінити ситуацію в парламенті. Регулюючи відсоток підтримки різних партій, у різних вікових групах, можна зрозуміти, як зміниться розподіл «кольорів» в залі засідань ВР.

Якщо об'єднати зусилля з однодумцями, переконати рідних та знайомих, то можна обрати саме те майбутнє, яке ви бажаєте. Не забувайте, що вибір Верховної Ради — це вибір того, як буде жити країна у наступні п'ять років.

Скористатися інструментом можна на сайті http://rada2012.texty.org.ua/forecast

“Прогноз” є другою складовою проекту, присвяченого виборам в український парламент – 2012. Нагадаємо, першою частиною було порівняння усіх кандидатів у мажоритарних округах.

Авраам Лінкольн, 16-й президент США, колись сказав: “Виборчий бюлетень сильніше ніж куля”. Отже, відчуй силу свого голосу онлайн, і не забудь використати його в день голосування!

Технічні зауваження
Для прогнозу по мажоритарних округах було використане експертне визначення фаворитів виборів, з верхньою оцінкою шансів кандидатів від опозиції (ВО Батьківщина, УДАР та Свобода). В загальній кількості депутатів цифра вказана із врахуванням тушок

проект вибори-12

Знак гривні
Знак гривні