Школа інфографіки від Інтерньюз-Україна та Texty.org.ua оголошує набір учасників

МГО "Інтерньюз-Україна" у партнерстві з редакцією онлайн-ресурсу Texty.org.ua за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» оголошують набір на Школу інфографіки для молодих дизайнерів та охочих працювати з візуальною інформацією (Київ, 27-30 вересня 2012).

Що це за школа?
Школа інфографіки - це 4-денний курс з основ інфографіки, створений з метою навчити охочих розробляти динамічну і статичну інфографіку для онлайн-ресурсів та видань.

Чому навчатимемося?
· Основам графічного дизайну та інфографіки, роботі з даними (формати даних, бібліотеки для візуалізації, мова візуальних символів, алгоритми)
· Роботі з ключовими інструментами створення інфографіки та онлайн-сервісами ( Google Refine, Google Charts ,MapCode, FusionTables).
· Основам графічного програмування (NodeBox, Python)

Формат
Програма курсу – це чотири повних дні теорії та практики, що дозволять учасникам засвоїти основи дизайну, розібрати кейси і типові помилки створення інфографіки, реалізувати практичні завдання.

Дизайн - Надя Кельм

Тренери
Тренерами школи виступлять українські фахівці з графічного дизайну на інфографіки, серед яких представники команди Texty.org.ua та інші спеціалісти.

Хто може взяти участь?
Ми обираємо учасників на конкурсних засадах. До участі запрошуються молоді дизайнери, журналісти та блогери, які пов’язують свій кар’єрний ріст зі створенням інфографіки віком до 27 років.­­

Умови участі: Учасники Школи інфографіки відбираються на конкурсній основі. Усього ми відберемо 15 учасників, можливий список очікування.

Участь безкоштовна. Обов'язковими умовами участі є

1. заповнення ОНЛАЙН-АНКЕТИ
2. наявність ноутбука для навчальних сесій
Учасники забезпечуються навчальними матеріалами, харчуванням (кава-паузи та обіди).
УВАГА! Учасникам з-поза меж Києва забезпечують проїзд та проживання на період навчання.

Дати проведення: Школа відбуватиметься з 27 по 30 вересня 2012 у Києві в офісі МГО «Інтерньюз-Україна» (вул.Ризька, 15). Навчання триватиме щодня з 9.30 до 18.00.

Дедлайн: Заявки на участь приймаються до 18.00 понеділка 17 вересня 2012 р.

Результати відбору: 20 вересня 2012 р.

Додаткові деталі: http://medianext.com.ua/anouns/221-------textyorgua----

школа datavis

Знак гривні
Знак гривні