В Ізраїлі винайшли велосипед - з паперових коробок. Найбільша сенсація - на ньому справді можна їздити

Велосипед витримує калюжі та дощ, може везти дорослу людину, і має досить привабливий дизайн. Його розробник Ізар Гафні розповідає, що він хотів довести знайомим: двоколісний транспорт можна робити самому, і витрати практично нульові. Головний матеріал - товстий пакувальний картон з коробок для транспортування товарів.

Для користувачів велосипед, з усіма наворотами і тюнінгом, може коштувати приблизно 60 - 90 доларів, вартість виробництва - 9 - 12 доларів.

Винахідник, на початку розробки, не знайшов жодних згадок про велосипеди з пакувального паперу, найбільш екзотичним матеріалом був бамбук. Фахівці, з якими він радився, вважали що велосипед з паперу - фантазія. Ніхто не вірив, що це можливо, однак Ізар саме в той момент зрозумів, що рухається в правильному напрямку. Він досить швидко розробив перший варіант, який зовні виглядав як картонний пакунок на колесах, однак був настільки міцним, що витримував 140 кілограмів ваги.

Потенційним інвесторам це диво не сподобалося, тому винахідник продовжив експерименти, щоб досягнути привабливого вигляду.
Результат ви можете побачити на картинці, і він вражає - навряд чи непоінформована людина зможе здогадатися, що цей велосипед - зроблений з пакувальних паперових коробок. Модель покрита міцним зовнішнім шаром з білого і коричневого матеріалів, і складається враження, що це міцний і легкий пластик.

Відео, на якому показано процес створення екзотичного байка

Ще одна перевага такого велосипеда, крім його подвійної екологічності (зелені матеріали + зелений спосіб життя), це те, що він захищений від крадіжок. Дійсно, коли байк коштує менше, ніж замок що його зберігає, немає сенсу застосовувати замок.

Більше того, одна із останніх розробок Ізара Гафні - це навісний електромотор, який можна забирати з собою в приміщення, залишаючи сам велосипед на парковці, тобто суміш що робить винахід дуже привабливим засобом пересування для міст.

транспорт технології винахід велосипед

Знак гривні
Знак гривні