Новини вихідного дня: голова Буша-молодшого та екс-порнозірка зі списку Королевської

Одна з найбільших кабельних компаній США, HBO - намагається зам'яти міні-скандал, що виник через економію коштів на реквізитах популярного серіалу "Гра Престолів".

Ще рік тому, під час зйомок першого сезону серіалу, в сцені з відрубаними головами Старків на списах, якийсь жартівник використав у якості одної з них копію голови екс-президента США Джорджа Буша-молодшого.

Наразі, прйшов майже рік поки це помітили, тепер НВО вибачається і запевняє, що у цьому не було жодного політичного жесту. У всіх виданнях на DVD серіал буде відредаговано цифровим способом, щоб прибрати предмет скандалу, водночас компанія тимчасово прибрала перший сезон з сервісу iTunes.

Інша новина, яку принесли нам хвилі твітеру, це спроба відомої зірки Саші Грей закріпитися у списку Наталії Королевської в Херсонській області (див. скріншот нижче)

Нам дуже подобається Саша, як людина і як акторка - тим більше ми бажаємо їй успіхів в політичній кар'єрі у партії Королевської (зупинити її може лише ревнощі та заздрість з боку пані Наталії).

Оновлено: адміни сайту Королевської відреагували досить оперативно: за пару години після того, як інформація про Сашу почала ходити інетами, її викинули із списку.

гумор

Знак гривні
Знак гривні