На сайті ТЕКСТИ - новий дизайн

Друзі, ми робимо редизайн сайту, і перед вами результат ( приблизно 80% всього, що треба зробити). Просимо з розумінням поставитися до того, що деякі звичні лінки і фрагменти сайту зникли, і на їх місце прийшли нові. Сподіваємося, кінцевий варіант сподобається більшості наших відвідувачів. Про всяк випадок, нагадуємо що ваші зауваження і повідомлення про помилки можна залишати тут в коментарях, або надсилати на редакційну пошту texty.org.ua НА gmail'і

Новий вигляд, незмінна ідея!

Крім чисто візуальних змін, ми змінили логіку розміщення матеріалів на першій сторінці. Тепер в основну стрічку (на першій) йдуть всі матеріали - статті, новини і блоги від учасників. Перший за порядком матеріал - займає найбільше місця, останні - найменше. Порядок розташування і час їх перебування на першій сторінці визначається алгоритмом, який залежить від декількох факторів:

- час публікації
- тип(статті тримаються найдовше, блоги - найменше)
- популярність (чим вище оцінка матеріалу від читачів, тим вище його місце на першій сторінці, і тим довше він тримається)

Поки що ми продовжуємо визначати оптимальну формулу, однак незабаром дамо повний опис усіх параметрів.

Ми дуже вдячні студії Stfalcon, які розробили для нас новий вигляд сайту - хлопці, приємно було бачити професіоналів в роботі! Дякуємо!

сайт спільнота дизайн

Знак гривні
Знак гривні