У Броварах здійснено напад на депутата Павла Різаненка, який виступає проти дерибану землі

На депутата місцевої ради та його водія учора вночі перед будинком чекала засідка - група з 5 нападників у цивільному сильно побила їх з використанням кийків. У Різаненка - підозра на перелом руки та струс мозку. Проте, імена винуватців нападу добре відомі.

Це - більшість депутатів міської ради Броварів, список і фотографії можна побачити тут, які радо голосують за всі рішення по переведенню землі та іншого майна міської громади в приватні руки. В дружньому екстазі злилися представники усіх сил - як провладних партій, так і "УДАРівці", "фронтозмінівці", "свободівці" тощо.

Павло Різаненко не має бізнес-інтересів в Броварах (у недалекому минулому він був успішним інвестиційним банкіром, і працював серед іншого топ-менеджером одної з найбільших фінансових компаній Росії "Тройка-Діалог" ). Напад не був пограбуванням - нічого не пропало. Отже, побиття депутата пов'язане з його діяльністю в міській раді, де він (разом із ще одним депутатом, Романом Сімутіним) заважає спокійно дерибанити комунальне майно (для прикладу, дивіться зроблений ним на сесії міськради відомий уже відеоролик під назвою " не хочу в камеру" )

Остання з оборудок, яка виплила на світ за допомогою Павла Різаненка та очолюваної ним організації "Прозоре Суспільство", була історія про те як голова місцевого осередку "регіоналів" Сегій Федоренко (за інформацією - особистий масажист Азарова) для свого оздоровчого центру приватизував шматок міського парку Броварів "Перемога".

За наявною інформацією, саме Сергій Федоренко та неформальний лідер більшості у міськраді Ігор Трощенко (також член ПР) приймають рішення по тому, у чиї руки буде рухатися комунальне майно.

Бровари напад корупція

Знак гривні
Знак гривні